promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kis hazavágyódást kapunk Deme legújabb videójában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem is csoda, hogy az új dal címe „Otthon” néven fut, és felhozza a valódi borsodi érzéseket.

[[adv]]

A rap és hip-hop előadó már 2010-től kezdve foglalkozik komolyabban a műfajjal. Az „Otthon” című dal megszületését már két éve tervezgette, amibe a Freedom Squad (Exta, Sqech) is beszállt, na meg rengeteg környéki rapper, akik belevitték saját érzéseiket a helyről. Valamennyire ez is volt a cél, hogy a pozitív oldaláról is bemutasság Borsod-megyét.

„Mindenképpen bele akartuk vinni a trackbe, hogy Borsod-megye, Szerencs és környéke, valamint kimondottan a 47-es körzet mit is jelent nekünk igazán. Sokaknak már el kellett mennie innen, egy szebb jövőt kergetve, de a szívünk ettől még mindig ide fog húzni minket. Nem is csoda, hogy olyanok is rappelnek a dalban, mint Györk, Slam, Ikon és Atti, akik a 47-es körzet fiai. Mindenképpen szerepelniük kellett a projektben” – mesélte Deme a friss szerzeményről.

A klipben rengeteg helyszínt bejárhatunk: Szerencs, Tarcal, Tokaj, Abaújszántó, Sátoraljaújhely, Legyesbénye, Tiszalúc, és persze az Aranyosi-völgy, tehát egy igazi utazást kapunk a srácoktól a dal mellé. A videó kedvéért a csapat még egy drónt is kinyírt, szóval áldozata is volt a forgatásnak, úgy nézzétek a videót.

„A felvételen közreműködnek a Garabonciás Művészeti Iskola tiszalúci dráma tagozatának tanulói is, Ducsainé Erzsike néni vezetésével, akiknek külön köszönetet szeretnénk mondani a sok időért és energiáért, amit belefektettek!” – hálálkodott Deme.

Tehát az „Otthon” Made in Borsod, 100 százalék hazai termék, amibe a lenti videóban tudjátok belevetni magatokat! Aki meg Deme többi klipjéra is kíváncsi, az ide kattintva éri el őket!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás