promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor megmutatja, hogy min megy keresztül egy szerelmespár
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meg persze egy zseniális klipet is kapunk a dalhoz. A „Mi” című album már közeleg.

Egy év után ismét önálló dalt dobott be Varga Viktor. Megérkezett a „Noé”, amely nem csak címében utal a bibliai történetre.

„A döntés nehézségét tárgyalja ez a szerzemény, az utolsó pillanatokban, az »Özönvíz« előtt. A tehetetlenség súlya, és az érzelmi károk duettje. A dalt leginkább a szenvedés és az összetartás kettőssége jellemzi, amit a közösen megélt bajok és a szeretet fognak szorosan egybe”

– mesélte Viktor a szerzeményről.

A klip különlegessége, hogy animációs formában épül a dalszövegre, így erősít rá a tartalmára. Hihetetlen, de az egész anyag egy éven keresztül készült.

„A vizuál során arra törekedtem, hogy megmutassam, min megy keresztül egy szerelmespár. A bárka, a számkivetettség, a hánykolódás, a remény elérhetetlensége, ezek mind-mind azt a fázist mutatják be, amikor az ember magatehetetlenül sodródik az érzelmek viharában”

– tette hozzá az énekes.

A rendező, az operatőr és a vágó egy személyben Szabó Attila volt, vagy más néven ATALOGY, aki a klip utómunkáján hónapokig dolgozott.

„A koncepció rengeteg nehézséget tartalmazott a megvalósítás szempontjából, de úgy érzem, az elképzeléseim teljes mértékben megvalósultak. A legnagyobb kihívást a tákolt csónak elkészítése, illetve annak mozgatása jelentette. Viktor egy kreatív mûvész, aki minden fronton helyt áll. Remek dolog volt együtt dolgozni vele, baromi jól meg tudta valósítani az elképzeléseimet a forgatás során.”

– mesélte a rendező.

Most pedig lássuk a végeredményt, jöjjön a Noé, a közelgő „Mi” albumról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás