Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Budapestre jön az Avatar kiállítás

Budapestre jön az Avatar kiállítás

Zene, Film & Kultúra

Budapestre jön az Avatar kiállítás

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 19:48

Szerencsések vagyunk, mert Európában mi láthatjuk először, és hétvégén már mehetünk is rá.

Nem is kell jobb marketing az Avatar univerzumnak, mint egy szédítő kiállítás. James Cameron annyira beleszeretett ebbe a világba, hogy négy folytatást is akar az eredeti filmnek, amivel történelmet írt, csak ahogy szokott a maga módján. Elvileg a második rész 2020 decemberében érkezik meg a mozikba, addig viszont mehetünk kiállításra, hogy kielégítsük a Pandora hiányunkat.

A tárlat a tengerentúlon már debütált, és mondanom sem kell, hogy óriási sikerrel. Nem is csoda, hiszen elképesztően látványos. Meg is kérik az árát, ha hétvégén megyünk, és a többség ekkor fog, akkor a felnőtt jegy 5 500, míg a gyerek 4 000 forint, persze csak 12 éves korig. Ha a hétköznapot választjuk, akkor előbbiből 700, míg utóbbiból 600 forintot engednek.

Az interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit. Megnézhetjük, hogy milyen egy űrutazás a Pandorára, tanulhatunk a Na’vik életéről, ahogy az ottani állat- és növényvilágot is megismerhetjük, amiket a tudósok fedeztek fel. Lent a bangkoki kiállításról láthatunk videót, de értelemszerűen ugyanaz lesz itt is.

A kiállítás február 2-től május 31-ig látogatható az Andrássy Élményközpontban. Minden nap mehetünk, ha akarunk, és délelőtt 9-től este 20-ig ott is maradhatunk.