promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Budapestre jön az Avatar kiállítás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szerencsések vagyunk, mert Európában mi láthatjuk először, és hétvégén már mehetünk is rá.

Nem is kell jobb marketing az Avatar univerzumnak, mint egy szédítő kiállítás. James Cameron annyira beleszeretett ebbe a világba, hogy négy folytatást is akar az eredeti filmnek, amivel történelmet írt, csak ahogy szokott a maga módján. Elvileg a második rész 2020 decemberében érkezik meg a mozikba, addig viszont mehetünk kiállításra, hogy kielégítsük a Pandora hiányunkat.

A tárlat a tengerentúlon már debütált, és mondanom sem kell, hogy óriási sikerrel. Nem is csoda, hiszen elképesztően látványos. Meg is kérik az árát, ha hétvégén megyünk, és a többség ekkor fog, akkor a felnőtt jegy 5 500, míg a gyerek 4 000 forint, persze csak 12 éves korig. Ha a hétköznapot választjuk, akkor előbbiből 700, míg utóbbiból 600 forintot engednek.

Az interaktív kiállítás a maga valójában mutatja be a Na’vi-k csodavilágának lélegzetelállító környezetét, inspiráló kultúráját és különleges teremtményeit. Megnézhetjük, hogy milyen egy űrutazás a Pandorára, tanulhatunk a Na’vik életéről, ahogy az ottani állat- és növényvilágot is megismerhetjük, amiket a tudósok fedeztek fel. Lent a bangkoki kiállításról láthatunk videót, de értelemszerűen ugyanaz lesz itt is.

A kiállítás február 2-től május 31-ig látogatható az Andrássy Élményközpontban. Minden nap mehetünk, ha akarunk, és délelőtt 9-től este 20-ig ott is maradhatunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás