promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Clint Eastwood újra filmvásznon
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Eastwood Robert Lorenz filmjében, a 2012-es Az utolsó csavarban játszott főszerepet legutoljára. A The Mule című alkotásnak most ő a rendezője, a producere és a főszereplője is. Van is mit visszahozni, mert legutóbbi rendezése A párizsi vonat elég pocsékra sikerült a kritikusok és a közönség szerint is.

Mint tudjuk, a mester imádja a megtörtént eseményeken alapuló sztorikat, és ismét egy ilyet vett elő. A középpontban Earl Stone karaktere áll, akit a valóságban Leo Sharpnak hívtak. Ő egy második világháborús veterán volt, majd jöttek az anyagi problémák. Mi is lehetne jobb megoldás, mint elkezdeni kábítószert csempészni a mexikói drogkartellnek.

Eastwood karaktere elmondja, hogy nagyon rossz férj és nagyon rossz apa is volt, mint látjuk, ez a későbbiekben sem fog változni, maximum kicsivel több lesz a dohány. Az előzetesen érezhető a fesztültség, és egészen biztosan egy nagyon erős drámát kapunk majd.

A világ legidősebb drogfutárját Bradley Cooper fogja majd üldözni. Mellette feltűnik még Taissa Farmiga, Michael Peña és Dianne Wiest is.

A The Mule december 14-én érkezik majd, hogy karácsony előtt ilyen stílusú film is legyen a repertoárban. Amúgy azért ilyen hamar, mert Eastwood ismét őrületes tempóban forgatott. A Warner Bros. biztosan jól fog vele járni, mivel az egésznek Oscar jelölés szaga van.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás