promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elmarad a Gipsy Kings keddi koncertje
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Gipsy Kings Franciaországban élő, de amúgy erősen spanyol gyökerekkel rendelkező banda. A világ egyik legjobb világzenei csapata a Reyes és a Baliardo testvérek leszármazottaiból áll.

Az együttes fővokálosa Nicolás Reyes, aki már a kezdetektől, vagyis az 1978-as megalakítástól kezdve jelen van, mint vezető. Dalaikat spanyol (andalúz) alapú, francia, olasz és cigány szavakkal kevert nyelven adják elő.

A Kings már egy évvel előtte, az 1987-es, cím nélküli lemezével világhírű lett. Ezen szerepel a Bamboleo, a Djobi Djoba vagy az Amor, Amor is. A korong tizenkét országban szerepelt a top 10-es listán és negyven hétig volt az amerikai listákon.

A jelenleg hét tagból álló banda félelmetes hangulatot tud csinálni a színpadon, így egyértelműen sokan mentek volna rájuk bulizni, ami nem marad el, csak későbbre tolódik. A szervezők nem mentek bele részletekbe, annyit lehet tudni, hogy a keddi koncertet betegség miatt kell későbbre tenni.

A világhírű együttes október 29-én pótolja fellépését a helyszínen. A megvásárolt jegyek természetesen érvényesek erre a napra, azonban akinek ez az időpont nem felel meg, az október 9-ig a vásárlás helyén visszaválthatja a jegyét.

(Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás