promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Todd Phillips rendező nyilvánosságra hozta az első kézzelfogható nyomot a készülő, és még mindig cím nélküli Joker-előzményfilmhez. Az Instagramon megosztott fotón Joaquin Phoenix még polgári arcát mutatja, vagyis az őrült gonosztevő előtti stádiumban láthatjuk a főhőst. A kép alatt mindössze annyi szerepe: Arthur, ami feltehetően a későbbi főgonosz eredeti neve.
A készülő eredettörténet egy olyan férfi sztorija, akiről megfeleldkezett a társadalom, a film pedig nem csupán egy bátor elemzése a karakternek, de szélesebb kontextusba ágyazott figyelmeztető erejű alkotás
– olvashatjuk a hivatalos összefoglalóban.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,



A produkció jelenleg is aktívan tárgyal Robert De Niróval, aki várhatóan csatlakozik a stábhoz. A színész egy talk-show házigazdáját alakítja majd, akinek komoly szerepe lesz benne, hogy a mellőzött átlagpolgárból a „Bűn Bohóc-hercege” lesz. Belső informciók szerint De Niro karaktere erősen kötődik majd A komédia királya című filmhez, amelyben a színész egy lecsúszott komikust alakít, aki elrabolja egy népszerű talk-show házigazdáját. Ennek inverzét láthatjuk majd a Joker-filmben, hiszen ezúttal ő lesz az elrabolt áldozat.

A Warner Bros. hangsúlyozta, a készülő film nincs hatással a DC-univerzum történéseire, abban továbbra is a a legutóbb a Suicide Squad-ban látott Jared Leto játssza Jokert. Hozzátették, az a Joker is kap majd előzményfilmet, amelyben ismét Jared Leto tűnik fel Batman ősellenségének szerepében.

A Joaquin Phoenix-féle Jokerre kicsit több mint egy évet kell várni, a film 2019. október 4-én érkezik a mozikba (Magyarországra feltehetően egy nappal korábban).

(fib)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás