promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Curtis: Majka nem a barátom
Borítókép:  Forrás: Curtis Facebook-oldala
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Több cikkben is követtük a helyzet alakulását, mely Majka Szegedi Ifjúsági Napokon elmondott színpadi beszédét követte. A rapper ekkor közölte, hogy végleg szakít társával, barátjával, Curtisszel, mivel annak súlyos drogproblémái vannak, s emiatt már évek óta a fellépései is pengeélen táncolnak, olykor el is maradnak.

A Blikk a felvidéki Lég településig utazott a hétvégén azért, hogy folytathassa a Majka-Curtis-sagát. Az újpesti zenész itt lépett fel falunapon, eredetileg a zamárdi Strand Fesztiválról érkezett volna, de mivel Majka gyakorlatilag kidobta az együttesből, a Balaton-partra már el sem kellett utaznia.

Széki Attila, alias Curtis szombat éjszaka, a falunapon üzent először a közönségnek élőben Majkával kapcsolatban.
Nem szép dolog egy barátot sz.rban hagyni. Majka nem a barátom! Aki elárulja a másikat, az nem a barátja. Jegyezzétek meg! Ez fontos. Ha nem tudsz segíteni neki, legalább ne árts! Na, mindegy...
- fogalmazott félreérthetetlenül a rapper.

Üzenete egyértelmű, egyelőre árulásként fogja fel Majka szegedi tettét, nem pedig utolsó utáni jelzésként, ahogy arra Majka utalt az Indexnek adott egy órás interjújában. Ebben számtalanszor elmondta, hogy Curtis sokáig a legjobb barátja volt, ahogy ezt a SZIN színpadán is kifejtette.

Curtis tehát nem tagadta a közönség előtt a drogproblémákat, egyszerűen csak Majka módszerét választja: megszakítja a kapcsolatot a volt baráttal. A rapper a felvidéki túra során egy Dunaszerdahely-meccsre is kilátogatott cimboráival, eközben Majka a Strand Fesztiválon adott koncertet. A Facebookon örömmel nyugatázta a szerinte jól sikerült előadást.



Az biztos, hogy a két zenész karrierje során nem most fordult elő utoljára, hogy a színpadról üzent a másiknak.

(GB)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás