promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Michael G. Wilson és Barbara Broccoli producerek illetve a brit titkos ügynököt alakító Daniel Craig egy Twitter-üzenetben jelentette be, hogy az Oscar-díjas brit rendező nézetkülönbségek miatt távozik a stábból. A forgatókönyvet Boyle és állandó munkatársa, John Hodge készítette volna, de az még kérdés, hogy ki váltja a rendezői székben.

Mivel ez lesz a 007-es ügynök huszonötödik filmje, nem kell attól félni, hogy nem készülne el időre a mozi, a producerek mielőbb kerítenek egy újabb rendezőt a Gettómilliomos alkotójának helyére. Még Danny Boyle leszerződtetése előtt merült fel David Mackenzie, Denis Villeneuve és Yann Demange neve, így bőven lehet, hogy valamelyiküket újra megkörnyékezik.

Boyle amúgy jelenleg az All You Need Is Love című, a Beatles együttesről szóló film utómunkálatain dolgozik, amelynek forgatókönyvét Richard Curtis írta.

A tervek szerint decemberben kezdenék a Bond 25 munkacímen futó film forgatását a Pinewood Studióban. Ez már Craig ötödik 007-es mozija lesz, korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban alakította őfelsége titkos ügynökét.

A New York Times értesülése szerint a következő részben a 007-es ügynök újra megnősül, sőt otthagyja a brit titkosszolgálatot és visszavonul. Az első feleségéhez hasonlóan viszont ezt a nőt is meggyilkolják, Bond, hogy megbosszúlja felesége halálát, visszatér az MI6-hez. 

A film észak-amerikai premierjét 2019. november 8-ra tűzték ki.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás