promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]A Boratot is alakító, provokatív megnyilvánulásairól ismert brit komikusról sokan már nem is tudják, hogy a televízió indítottal el a karrierjét. A színész először a The 11 O'Clock Show című tévéműsorban játszotta el a tájékozatlan és idegesítő rapper, Ali G figuráját. Alakításáért 1999-ben jelölték a Brit Televíziós és Filmakadémia díjára legjobb komikus kategóriában. Cohen nagy sikert aratott a Da Ali G Show-val is, amelyet a Royal Television Society is díjjal jutalmazott. Ali G szerepében készített polgárpukkasztó interjút a Law and Order (Törvény és Rend) című sorozatban a Központi Hírszerző Ügynökség egykori vezetőjével, ami kiverte a biztosítékot az amerikaiknál, mert sértőnek találták durva humorát, hogy gúnyt űzött a 2001. szeptember 11-i eseményekből.

Lehet, hogy most is okot ad majd rá, hogy az amerikaik ne szeressék. Több mint egy évtized után Sacha Baron Cohen egy sajátos vígjátékszériával tér ugyanis vissza a képernyőre. A saját maga által írt és rendezett Who is America? című hét részes szériában a jelenlegi amerikai társadalom hírhedt, ismeretlen fiuguráit mutatja be. Az egy éve titokban készülő produkcióban egész biztos nagy átverésekre számíthatunk megint.

Az amerikai függetlenség napján, július 4-én már megjelent egy részlet Donald Trumpot is megcélzó sorozatából. Cohen és a jelenlegi amerikai elnök közismerten utálja egymást, Trump korábban már megüzente a Borat sztárjának, hogy annak örülne a legjobban, ha néhány ütés kórházba juttatná őt. Kíváncsian várjuk, hogy most mennyire veri ki a biztosítékot a Borat sztárja Trumpnál.



A Showtime produkciójának első része július 15-én érkezik az HBO Go-ra, a tévépremier szeptember 3-án lesz az HBO3-on.

(son)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás