Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Eurovízióról kapunk filmet Will Ferrelltől

Zene, Film & Kultúra

Promotions - 2018.06.20. 09:45
Will Ferrellt számtalan hobbi hálózza be szabadidejében. Ha olyan kedve van, akkor tenisz mérkőzésekre látogat és interjúzik Roger Federerrel, vagy éppen az Eurovíziós Dalfesztiválon ücsörög és bulizik. A kamera is kiszúrta, és persze a fotósok is lőttek róla bőven képet. Ferrell azt nyilatkozta, hogy azóta rajongója a műsornak, mióta a svéd felesége megkedveltette vele.

Az Eurovízió még mindig egy amolyan giccsparádénak tekinthető, de állandóan találunk rejtett tehetségeket. Nekünk például ebben az évben pont a svédek dala tetszett nagyon. Benjamin Ingrosso gyakorlatilag már-már George Michaelös magasságokba emelte a funky alapokkal átszőtt muzsikáját.

Újabban a magyarok is állandó résztvevői a döntőnek, legalábbis mostanság nem igen maradtunk le róla. A közvetítés során rengeteg kulisszatitokba beleláthatunk, de ezt a film még jobban el fogja mélyíteni.

Ferrell idei látogatása alatt a verseny több elődöntőjét megnézte, és a versenyzőkkel is beszélgetett. A szervezőktől állítólag már engedélyt is kapott a film elkészítésére. Ez a dalfesztiválnak is jó reklám lehet, mert bár egyértelműen az európai közönséget fogja megcélozni az alkotás, de az amerikaiakkal is megkedveltetheti a versenyt, mivel náluk nem túl népszerű. Ausztráliában például annyira imádják, hogy hiába Eurovízió, ők mindig tiszteletbeli indulói lehetnek.

A forgatókönyvet Ferrell fogja írni Andrew Steele-lel, a Saturday Night Live műsor egy korábbi vezető munkatársával. A színész komikusnak ez a második nagy filmje a műsorszolgáltatónál, játszik a múlt hónapban kiadott Ibiza című vígjátékban is. Meglátjuk mint készítő milyen szerepet szán majd magának. (Torony)
Vissza a főoldalra.
Ocean's 8 – Az évszázad átverése tényleg rendesen átejti a nézőt