promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
[[video]]Most már tudja ezt Robert Zemeckis rendező és Tom Hanks mozicsillag is, ugyanis ahhoz képest, hogy már lassan két évtizede is megvan annak, hogy visszautasították a lehetőségét, hogy nekiálljanak a számos Oscar-díjjal megjutalmazott és többmilliós hasznot hozó Forrest Gump folytatásának, most itt van a Mindörökké Jenny alcímet viselő második rész.

Pontosabban az előzetese:

Ebből a két és fél percből elsősorban két dolog látszik. Az egyik, hogy Forrest Gump gyakorlatilag semmit sem változott. Az őt alakító Tom Hanks sem sokat, kicsit több őszhajszála van, mint az 1994-es klasszikusban, ami nagy szó, hiszen röpke 24 év telt el közben. Vagyis Hanks elképesztő kondícióban van, azt pedig már több filmben bizonyította, hogy a színjátszást nem felejtette el.


A másik pedig, hogy a világ viszont rengeteget változott ez alatt az idő alatt, úgyhogy egészen másfajta elnökkel fog Forrest találkozni (Kennedy helyett Trump) egész másfajta italból fog 15-öt meginni (meggyes üdítő helyett feles) és egészen máshova megy harcolni (Vietnam helyett a Közel-Keletre).

Vagyis adott egy mindenki által csak hülyének tartott fickó és egy hülye világ: ebből csak valami jó sülhet ki. Bár az is igaz, és ezt is a Forrest Gumpból tudjuk, hogy az a hülye, aki mondja.

Szóval csak óvatosan.

(Tompi)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás