promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bosszúállók: Végtelen háború átlépte az egymilliárdot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Sejteni lehetett, hogy a szinte minden szuperhőst felvonultató új Bosszúállók hatalmasat fog ütni, de azt nem, hogy ennyire. A legjobb nyitóhétvége címét már megszerezte, aztán jött a leggyorsabban elért egymilliárd dollár.

A blockbusterre sokan még azok is beülnek, akiket hidegen hagy a Marvel univerzum, és nem is követték azt teljes erőbedobással. A leggyorsabban elért egymilliárd dollárt a Star Wars: Az ébredő Erő tartotta 12 nappal, ezt sikerült lenyomnia az új Bosszúállóknak 11 nappal.

Szinte képtelenség megmondani, hogy melyik az a film, ami egyszer ezt a címet elvehetné tőle. Ha esetleg jön az új James Cameron féle Avatar, az képes lesz felborítani ennyire a mozipénztárakat.

A Disney felkészült az óriási kaszálásra, mivel Kínában még csak május 11-én fogják bemutatni a filmet, ők meg köztudottan ki vannak éhezve az efféle dolgokra.

A kemény rajongók többsége már mind megnézte a filmet, de sokan még csak ezután készülnek rá, úgyhogy a SPOILER veszély még mindig fent áll. Az internet népe amúgy eddig teljesen jófej, és csak akkor lőnek le poént, ha előtte figyelmeztették az olvasót, nézőt rá. Ezt azért is muszáj, mert a film végén egy eléggé meglepő dolog történik. (Torony)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás