promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már harmadik hete első a Fekete Párduc
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A harmadik hétvégén becslések szerint 65,7 millió dollár értékben váltottak jegyet a szuperhősfilmre az amerikai és a kanadai filmszínházakban, ami minden idők harmadik legnagyobb harmadik hétvégi bevétele a Star Wars: Az ébredő Erő 90,2 millió és az Avatar 68,5 millió dollárja mögött.

Eddigi félmilliárdos bevételével a Fekete párduc minden idők második legnagyobb hazai bevételű Marvel-produkciója a Bosszúállók (623,4 millió dollár) mögött, megelőzve a Bosszúállók 2-t, amelyre 459 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazásának első 17 napjában – hozta le a Variety.

A Fekete párduc dominanciája miatt szerény eredménnyel indított a hétvége két premierfilmje, a Vörös veréb és a Bosszúvágy, melyek vélhetően jobban szerepeltek volna a szuperhősfilm elszívó hatása nélkül. Jennifer Lawrence kémthrillerje, a Vörös veréb 17 millió dollárt hozott első hétvégéjén, míg a Bruce Willis főszereplésével forgatott filmdrámára, a Bosszúvágyra 13 millió dollárért váltottak jegyet.

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyén az Éjszakai játék című, második hetében lévő vígjáték végzett 10,7 millió dollárral, ötödik a negyedik hete vetített családi animáció, a Nyúl Péter lett kerek 10 millió dollárral. (MTI)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás