promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Piálás és sok röhögés a Szárnyas fejvadász 2049 interjújában
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Alison Hammond volt a riporter, aki megmutatta az első részben használt whiskys poharakat, így ott volt díszletnek is az ital, amit Gosling végül megbont, amihez csak ennyit tesz hozzá: „ha már erre tart ez az interjú.” A röhögőgörcsök után már Alison se bír magával, így Ő is tölt magának.  Persze a műsor készítői valószínűleg reménykedtek, ha már kitették, akkor valaki használni is fogja őket.

A dolgon már az elején látszik, hogy ez nem egy sablonos beszélgetés lesz, mivel Ryan megkérdezi a riporternőt, hogy szerette-e az első részt, mire Alison nem köntörfalaz és rávágja, hogy egyáltalán nem látta. Innentől olyan felhőtlen lesz a jókedv, hogy semmi se tudja megállítani.

Végül Harrison Ford is beszáll a hülyéskedésbe: Alison megkérdi tőle mit szólt, amikor felkérték a folytatásra, mire Ford állítása szerint azt mondta a telefonba: „Na és akkor mi van? Mutassátok a pénzt!”, majd persze maga is kortyol. Ryan ráadásnak még azt is eljátssza, hogy otthagyja az egész interjút.

A Szárnyas fejvadász második részét amúgy a kritikusok és a közönség is imádja. A rajongók szerint végre egy olyan folytatás született, ami nem okoz csalódást az embereknek. A filmet nem is akarták a sablonos mozis keretek közé szorítani, így aki beül rá, az 2 óra 43 perces élményre számítson. Szóval ne colázzuk túl magunkat előtte. (Torony)

Interjú



Előzetes

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás