promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Téli szünetre megy a Budapest Park
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Park ebben az évben sem szűkölködött teltházas koncertekből, pontosan 14 ilyen esemény volt. Így például a Halott Pénz, a Marilyn Manson és a Wellhello bulijára már hónapokkal korábban elkeltek a jegyek. 


A szezon nem volt híján aktuális vagy éppen legendás zenekaroknak sem: 31 nemzetközi produkció lépett fel, akik összesen 13 országból és 4 kontinensről érkeztek. Először játszott Magyarországon a Foster The People, új albumával érkezett a Thievery Corporation, a Parov Stelar és Damian Jr. Gong Marley, itt játszott a Scooter, Dj BoBo és a punk-rock olyan nagyágyúi is tiszteletüket tették a Parkban, mint a Simple Plan, a Sum41 és a Good Charlotte, valamint egy estére a techno fellegvárává alakította a Budapest Parkot Paul Kalkbrenner.


Idén debütált a Park új, egész héten és egész nap nyitva tartó helyszíne, a Nagyszünet, ahol a hetente változó food truck kínálat mellett hetente többször ingyenes vetítések és akusztikus minikoncertek várták a lazítani vágyókat.

Idén sem szomjaztak a parkozók, 330.000 korsó sör, 17.000 pohár vodka, 5.500 pohár Jägermeister, 3600 pohár rum és összesen 2000 palack pezsgő gurult le a torkokon.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás