promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Örökbérletet kapott a Sziget nyolcmilliomodik látogatója
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
„Nagyon meg vagyok lepődve, nagyon jó érzés, ezek után biztosan itt leszek minden Szigeten. Azért a mínusz egyedik napra jöttem ki, mert nagyot akartam bulizni a Pink-koncerten. Leginkább a rockzenét szeretem” - mondta az MTI-nek Juhász Evelyn, aki 22 éves lesz és Erdélyben egyetemista.

A szerencsés nyolcmilliomodik szigetelő szerdán 14 óra 30 perckor érkezett a fesztivál pénztárához átvenni napijegyét - örökbérlet lett belőle. Emellett Gerendai Károly azt is megígérte neki, hogy szerdán este találkozhat a nap fő fellépőjével, Pinkkel a nagyszínpad mögötti backstage-ben.

A Sziget hétmilliomodik látogatója két évvel ezelőtt vette át örökbérletét. Az idei a jubileumi, 25. Sziget fesztivál, amelyen mások mellett Wiz Khalifa, PJ Harvey, a Kasabian, Macklemore & Ryan Lewis, a Chainsmokers, a Major Laze és Alt-J is fellép a következő napokban.

Pink 21 óra 30 perckor lép a nagyszínpadra, ahol már 16 órakor elkezdődnek a koncertek. Először a Lóci Játszik (mint a Nagy-Szín-Pad! idei győztese), majd a Szigeten immár sokadszor hallható bosnyák Dubioza Kolektiv zenél. 19 órakor tapsrúd partyt rendeznek a nagyszínpad előtt, majd a kanadai Billy Talent játszik közvetlenül Pink előtt.

Aki nem tud kint lenni, a Sziget hivatalos honlapján a legtöbb koncertet streamen is követheti! (MTI; Torony)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás