promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Májusban érkezik az új Linkin Park lemez
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Linkin Park 2000 óta látja el a világot alternatív rockdalokkal. Első, Hybrid Theory című lemezük egyből 2001 egyik legsikeresebb albuma lett olyan slágerekkel, mint a „Crawling” és az „In The End”. A sikertörténet 2003-ban folytatódott, amikor az együttes újabb lemeze jelent meg Meteora címmel és a Billboard egy hét alatt legtöbbet eladott albuma lett. A görög hegységről elnevezett korongon olyan örökzöld LP számok debütáltak, mint a „Breaking the Habit" és a „Numb".

 Az együttes négy további albumot adott ki: 2007-ben a Minutes to Midnight című lemezük az első héten 625.000 eladott példányával újabb rekorddöntő lett, 2010-ben a Thousand Suns albumuk számos Billboard jelölést szerzett (díjat azonban nem), majd 2012-ben a Living Things-zel újra számos országban lettek listavezetők. 2014-ben a Hunting Party-val tértek vissza, amely egy keményebb, rockosabb lemez lett, a rajongók nagy örömére.

Legújabb, One More Light című lemezük 2017 májusában érkezik 10 vadonatúj számmal, amelyek közül kettőt már hallhattak is a rajongók: a “Heavy” és a “Battle Symphony” dallamosabb, populárisabb hangzású dalok, amelyek az új stílusuk miatt több felhúzott és összevont szemöldököt eredményeztek. Az együttes pedig külön figyelmeztetett a stílusváltásra: „Készülj a váratlanra! Ne gondold, hogy olyat hallasz, amilyet hallottál korábban, mert nagyon meg fogsz lepődni.”

Akinek ez nem fog bejönni, attól függetlenül még készülhet a VOLT-ra, mivel ott a régi klasszikusok is egészen biztosan a repertoárban lesznek.

Heavy


Battle Symphony

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás