promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válts színházjegyet a Móricz Zsigmond Színházba, Karácsonyra, kedvezményesen!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A programról részletesebben:

A 2016-os jubileumi VIDOR Fesztivál egyik díjazott előadása visszatér az ünnepek alatt Nyíregyházára!
A Boeing, Boeing című vígjáték a legjobb férfi epizódalakításért járó díj kategóriában tarolt a fesztiválon, melyet Nagy Viktor nyert el. A kecskeméti Katona József Színház előadása most újra megtekinthető 2016. december 27-én a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán, bérletszünetben!
Ne maradjon le róla!

Mert egy sikeres férfi mögött mindig ott áll egy nő. Vagy kettő. Vagy három. A Párizsban élő, sztárépítész Bernardnak például mindegyik a menyasszonya, ráadásul egyik szebb, mint a másik és természetesen nem tudnak egymásról, sőt szinte nem is járnak a földön egyazon időben!
Mégis mi sülhet ki egy ilyen történetből?
Jegyek kaphatók A Szervező-és Jegyirodában az Országzászló tér 6. szám alatt vagy online, kezelési költség nélkül a moriczszinhaz.jegy.hu oldalon.

Egy őrült naplója
„Akadnak legendás előadások, amelyek miatt távoli városokból is elzarándokolnak a nézők tömött buszokkal. Ez ilyen. Ezért érdemes eljönni bárhonnan a világból.” /Kling Tamás, kritikus/
Egy őrült naplója - monodráma december 29-én a Móricz Zsigmond Színház nagyszínpadán!
A történet főszereplője a szemünk láttára a realitásérzékét folyamatosan vesztő, vagy már eleve labilis valóságérzékelésű hivatalnok.
Mi vagyunk őrültek, vagy a világ őrült meg körülöttünk? – erről is szól Gogol 1834-ben játszódó története, és a kérdés most, 2016-ban is ugyanolyan aktuális.

Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról- három bérletszünetes előadás december végén!Senki nincs ki elringasson, Hogyan mondjam el neked, Menni kéne - ismerősen csengenek? Most november 11-én, december 16-án, 17-én és 21-én is meghallgathatja a legnagyobb slágereket bérletszünetben a Móricz Zsigmond Színházban!

Induljon jól az éve! 2017. első napjaiban visszahozzuk Önnek mindenki nagy kedvencét, a Szibériai csárdás című zenés romantikus játékot. A nevetés garantált, csak a rekeszizmait kell felkészítenie január 7-én, amikor két előadást is megtekinthet bérletszünetben!



Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás