promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatodjára is John McClane
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
A Die Hard: Year One című produkciót a 2007-ben bemutatott Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed című epizódot rendező Len Wiseman forgatja, a producer pedig Lorenzo Di Bonaventura, aki a Transformers-szériát is jegyezte - értesült a The Daily Telegraph.

Willis 1988-ban alakította először a renitens, de minden gonosztevőt legyőző zsarut. Az akciófilm-sorozat új része 1979-ben játszódik, amikor McClane még kezdő rendőr volt New Yorkban. A fiatal zsaru szerepét egy ifjú színészre bízzák, de Willis is megjelenik a film jelenben játszódó jeleneteiben.

A Looper - A jövő gyilkosa című 2012-ben készült időutazós sci-fiben Joseph Gordon-Levitt alakította Willis fiatalkori énjét.

Az 1988-as Drágán add az életed! folytatása, a Még drágább az életed! 1991-ben készült, a harmadik epizód 1995-ben a Die Hard 3. - Az élet mindig drága címmel jelent meg, majd ezt 12 év szünet után a Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed követte.

Az ötödik részt Die Hard - Drágább, mint az életed címmel két éve vetítették a mozik. Willis akkor elmondta, hogy a sorozat nagyon közel áll a szívéhez, így nem csoda, hogy a hatodik epizódot sem akarja kihagyni a 60 éves sztár.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás