promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rengetegen kiszúrták ezt Orbán Viktor kezében – a miniszterelnök továbbra sem akar hátat fordítani ennek a bevált dolognak
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Orbán Viktor nem olyan rég a volt miniszterelnökre, Medgyessy Péterre is rácsörgött.

Orbán Viktor a mai nap Zalaegerszegen mondott ünnepi beszédet a Mindszentyneum épületének ünnepélyes átadóján. Magyarország miniszterelnöke kijelentette, 1956 az egész ország, sőt az egész nemzet forradalma volt.

Orbán Viktor kiemelte, hogy a forradalom hősei nagyon különbözőek, de ugyanaz az idea hajtotta tetteiket, ők mind a szabad Magyarország szerelmesei voltak. A Modern városok program részeként felépült Mindszentyneum célja az, hogy új vidéki közgyűjteményként hitelesen mutassa be Zalaegerszeg legismertebb történelmi személyiségének életét, helyi, városépítő tevékenységét, valamint a kommunista diktatúra egyházüldözését.

Orbán Viktor a hét közepén egy kormányülésen vett részt a Karmelita kolostorban. Szerdán tehát a Magyarország energiabiztonsága szempontjából kiemelkedő fontosságú témákat tárgyaló kétnapos brüsszeli EU-csúcs előtt a kormányfő vezetésével egész nap ülésezett Magyarország kormánya.

Itt készült el az a kép, amit a Miniszterelnöki Sajtóiroda adott ki. Ezt ide kattintva tudjátok megnézni. Sokan kiszúrták, hogy Orbán Viktor továbbra sem cserélte le a butatelefonját. A kormányfő egy jól bevált Nokia E51-et használ. (Vagy mások szerint egy Nokia 6300-át, de nagyon hasonló a két telefon.) Úgy néz ki Orbán Viktor továbbra is hisz a jól bevált dolgokban, na meg persze biztosan a kiberbiztonsági szakemberek is ezt ajánlják neki.

Az okostelefonokat ugyebár jóval könnyebb lehallgatni, ezért a világ politikusai előszeretettel használják ezeket a készülékeket. Orbán Viktornak biztosan az is csábító, hogy a Nokiája körülbelül 130 órát bír egyetlen feltöltéssel. Ez persze múlik azon is, hogy a kormányfő mennyit telefonál.

Orbán Viktor nem olyan rég felhívta Medgyessy Pétert is, hogy felköszöntse a születésnapján. Magyarország volt miniszterelnöke október 19-én lett 80 éves, és nagyon jólesett neki, hogy a kormányfő gondolt rá.

A lenti videóban megnézhetitek, hogy milyen telefonokat adott ki a Nokia. Az első Nokia Mobira Senator 1982-ben jelent meg, és igazán méretes darab volt. Ezt azért a miniszterelnök valószínűleg nem szívesen használná.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás