promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steve Jobs lánya csúnyán beszólt az Apple-nek, a fél világ egyetért vele
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Eve Jobsnak sem nyerte el a tetszését az Apple új terméke.

Végre elérkezett a pillanat, amire minden Apple rajongó várt, ugyanis bejelentésre kerültek a vállalat idei új termékei, így hosszú idő után egyebek között az iPhone 14-ről is lehullott a lepel. Sokan örültek a hírnek, viszont az internet éppen a csalódott iPhone használóktól hangos, ugyanis rengetegen kiakadtak azon, hogy az iPhone 14 szinte teljesen megegyezik az iPhone 13-mal – ami egyesek szerint igazi mélypontnak számít az Apple történetében.

Tény, hogy az iPhone 14-ben a szokásosnál kevesebb az innováció, és valóban nagyon hasonlít a specifikációja az iPhone 13-hoz, de még így is akad benne pár olyan fejlesztés, amik kényelmesebbé teszik a készülék használatát – bár van, aki szerint ez túl kevés ahhoz, hogy lecseréljék a jelenlegi, iPhone 13-as mobiltelefonjukat, mivel így egyszerűen nem éri meg a váltás.

Sőt, akadtak olyanok is, akik szerint most forog a sírjában az Apple 2011-ben elhunyt egykori vezére, Steve Jobs. Könnyen lehet, hogy a lánya, Eve Jobs is egyetért ezzel a furcsa gondolattal, ugyanis még ő is leoltotta az Apple-t egy poénos mémmel, amit az Insta Storyjában osztott meg a világgal.

A mókás fotón egy idős bácsit láthatunk, aki egy ugyanolyan inget tart a kezében, mint amilyen éppen rajta van, a kép fölött pedig ez a felirat áll: Én, ahogy az iPhone 13-ról áttérek az iPhone 14-re az Apple mai bejelentése után.

Eve Jobs ezzel nyilvánvalóan arra célzott a nagy nyilvánosság előtt, hogy az iPhone 14 tényleg túlzottan hasonlít az iPhone 13-ra. Ez pedig több, mint kellemetlen, hiszen ha már Steve Jobs lánya is kritizálja az Apple-t, az már tényleg egészen elgondolkodtató – bár még a közfelháborodás ellenére is biztos, hogy rengetegen meg fogják venni a terméket.

Itt lehet megnézni a mémet, amit Eve Jobs megosztott:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás