promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége? Váratlan hírt közölt a Facebook, több millió ember fog nagyon meglepődni
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Új időszámítás kezdődik.

Úgy tűnik, hogy óriási változások előtt ellunk a világ egyik legnagyobb közösségi médiájának birodalmában, úgy tűnik tehát, hogy vége van annak, amit eddig tapasztaltunk a hírfolyamban, és valaki gyökeresen új következik, a nem is olyan távoli jövőben. Valószínűleg Magyarországon is sokan vannak olyanok, akik már előre félnek a változásoktól, attól, hogy a jól megszokott és bejáratott dolgok teljesen felfordulnak majd.

A változásról amúgy korábban már sokat pletykáltak, így azoknak, akik figyelték ezt a topikot, nem lesz akkora újdonság a mostani váltás, ám azok, akik nem figyeltek a Facebook algoritus változásairól szóló hírekre, azok bizony meg fognak majd döbbenni kicsit.

Az átáláás fokozatos lesz, először az appokat érinti majd, utána éri csak el a webes felületet. De egy hét alatt mindenhol végbemegy a hírek szerint.

A nagy újítás egy úgynevezett dupla hírfolyam lesz, az átalakulás lényege pedig az, hogy a Home hírfolyamban bármilyen hír vagy poszt felugorhat nekünk, bármilyen felhasználótól és nyílt csoporttól érkezhetnek majd posztok is, míg a Feeds hírfolyam marad az, amit most használunk. A Home esetében természetesen a Facebook-algoritmusa szabja majd be, hogy mi tesz elénk, ez az átalakítás pedig kicsit a TikTok irányába tett lépés, hogy a Facebook hasonlítson az új, trendi közösségi média oldalra.

(viaTelex)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás