promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A II. világháború leghíresebb alakjának megdöbbentő vallomása a földönkívüliekről, az ufókról
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon mit gondolt ő, akit aztán nem lehetett komolytalansággal vádolni?

Sokan azt gondolják, hogy a földönkívüliekben hinni egymerő butaság, akik ezt csinálják, egyszerűen műveletlenek, és könnyen elcsábíthatók bármilyen földöntúli elméletre. Pedig, ha jobban belegondolunk, az, hogy egy földönkívüli civilizációban, esetleg civilizációkban hiszünk, egyáltalán nem áll távol a realitás talajától. Voltaképpen ez a realitás. Persze összeesküvés-elméletek is akadnak szép számmal, amelyek torzítják a képet, és elsodornak az irracionalitás univerzumába, ennek ellenére hinni valamiben, valami földönkívüliben megszokott dolog.

A világ híres emberei között is akadnak szép számmal, akik hittek bennük.

Albert Einstein például azt mondta, hogy hiba lenne azt feltételezni, hogy nem alakulhatott ki sehol értelmes élet, mint a Földön, szerinte viszont rádióhullámok helyett féynsugarakkal kellene velük kapcsolatot keresni. De nemcsak Einstein, hanem Stephen Hawking is hitt értelmes lények létezésében az univerzum egyéb helyein, ő még azt is mondta, hogy szerinte jó lenne,

ha nem válaszolnánk az üzenetekre, mert egy fejlettebb civilizációval való találkozás akár az emberiség végét is jelentheti.

Sőt, még a második világháború egyik legnagyobb figurájának, a zseniális Winston Churchillnek is volt véleménye a témáról. Ő nagyon hosszan, több mint 11 oldalon keresztül értekezett a témáról, és arra jutott, hogy igazából balgaság lenne azt gondolni, hogy az emberiség az egyetlen olyan civilizáció az egész óriási univerzumban, amely képes értelmes civilizációt létrehozni.

(via Dívány, Múlt-Kor Online)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás