promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ledöbbent a világ: az USA olyan ufóészlelést hozott nyilvánosságra, amelyre már elfogytak a szavak
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nincs magyarázat a videóra, ez tényleg egy bivalygyors ismeretlen objektum.

Ötven évnek kellett eltelnie, hogy az Amerikai Egyesült Államokban újra ülésezzenek arról, hogy micsoda nemzetbiztonsági fenyegetést jelenthetnek a feltételezett ufóészlelések. Az elképesztően fontos és forradalmi eseményen nagyon nagy nevek kaptak szót a pódiumon. Többek között Scott Bray is, aki nagyon fontos pozíciót tölt be az USÁ-ban, hiszen ő a haditengerészeti hírszerzés igazgatóhelyettese.

Bray többek között azt is bejelentette, hogy 144-ről nagyon megugrott a dokumentált ufóészlelések sora, és ezek közül nagyon sokat képtelenek megmagyarázni.

És nemcsak ez a bejelentés lehetett újdonság az avatatlan füleknek, hiszen az ülésen nagyon sok rejtélyes képi anyag is megjelent, amelyek egészen megdöbbentően hathatnak azok számára, akik szerint bizony földönkívüliek nem léteznek. 

A most nyilvánosság elé tárt egyik új videón például az látszik, hogy a haditengerészet egyik pilótája éppen szeli az eget, amikor hirtelen egy gömbszerű dolog húz el mellette, de valami izsonyatosan gyorsan. Nagyon nehéz kivenni, hogy mi lehet, a szakemberek sem tudnak rá magyarázatot találni.

Bray persze azt is megjegyezte, hogy nincs bizonyíték földönkívüliek észlelésére a videó kapcsán.

Íme a felvétel, amely fent van a Youtube-on, amit nem tudnak megmagyarázni:

(via Player.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás