promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudni akarod, mit tud rólad a Google? Megmutatjuk!
Borítókép:  Illusztráció/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Néhány link segítségével megtudhatod, hogy miket tárol rólad a Google.

A Google a mindennapjaink része, ezt a keresőt választjuk a legtöbbet. Még mi információ szerzés miatt használjuk, addig ő is rengeteg információt szerez rólunk. Mutatunk néhány linket, amin te is megtudhatod, hogy mit tud, vagy inkább gondol rólad a Google.

Hirdetési profil

A Google hirdetési beállításai megmutatják, hogy a Google mit tud rólad a nem, az életkor és az érdeklődési körök tekintetében a Google és a YouTube keresési előzményei alapján. Ha szeretnéd ki is kapcsolhatod a hirdetéseket.

Nem ez az egyetlen információ, amelyet a Google használ hirdetései célzásához. Nézi a  meglátogatott oldalakat is, hányszor és mennyi ideig jártál rajtuk.

http://www.google.com/settings/ads/

Személyes adatok

Ezek a Google-fiókból származó személyes adatok, amelyeket a Google-on való regisztráció során adtál meg. Ezek a legérzékenyebb adatok. Tartalmazza a nevet, születési dátumot, lakcímet, telefonszámokat, e-mail címeket stb.

https://myaccount.google.com/personal-info

Fióktevékenység

Ez az összefoglaló áttekintést nyújt az összes Google-termékben végzett tevékenységedről, beleértve az Androidot, a Gmailt, a Google Térképet, a Bloggert, a Drive-ot, a Google +-t, a Fotókat, a YouTube-ot, a Google Analyticset és még sok mást.

https://www.google.com/settings/dashboard

YouTube keresési előzmények

Dönthetsz úgy, hogy kikapcsolod, de akkor videójavaslatok többé nem a keresési előzményeiden alapulnak.

https://history.google.com/history/youtube/search

Alkalmazások és bővítmények

Ez a lista azokat az alkalmazásokat és bővítményeket mutatja, amik jelenleg hozzáférnek az Google-adataidhoz. A nem kívánt vagy potenciálisan rosszindulatú szoftverek miatt célszerű rendszeresen ellenőrizni a listát.

https://security.google.com/settings/security/permissions

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás