promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Messengert használsz? Óriási változás jön, amiről mindenképp tudnod kell, ha nem akarsz lemaradni
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon hasznos újítás érkezett.

A Facebook Messenger üzenetküldő alkalmazást Magyarországon is milliók használják naponta, sőt óráról órára. A Messenger már-már létszügségletünk, ha éppen avlami probléma van vele, akkor az arról szóló híradások a legolvasottabb cikkek közé tartoznak. Tegnap, a magyar választás napján éppen volt egy nagyobb döcögés a Messengerben.

Az alkalmazást pedig folyamatosan fejleszti a cég, így időről időre bizony elképesztően hasznos funkciókkal bővül a rendszer, vagy éppen olyan módokat vezetnek be, amelyeket évek óta vártunk már, mivel szükség volt már rájuk. Nemrégiben például a Vanish mode-ot, azaz az Eltűnő mód-ot, illetve az ezzel érkező, úgynevezett "Eltűnő üzenetek"-et élesítették a Facebook-nál. Az újítás segítségével pedig azt is láthatjuk, hogyha valaki képernyőfotót készít az üzenetünkről.

Biztonsági üzenetküldés szempontjából nagyon hasznosnak bizonyult ez az újítás, amelyet így lehet elérni:

Most pedig egy másik, nagyon hasznos, üzenetküldési funkció érkezik hamarosan, amelyet "Csendes üzenet"-nek vagy "Néma üzenet"-nek hívnak. A Napidroid beszámolója szerint "/silent" szöveget (idézőjelek nélkül) kell majd beírni az aktuális üzenetünk elé, így pedig a másik fél nem akp majd értesítést az üzenetünkről, ám az applikációba belépve látni fogja azt.

Ez például akkor jöhet majd jól, ha valakinek az éjszaka közepén küldünk üzenetet, vagy éppen akkor, amikor tudjuk hogy fontos munkában van, de nem szeretnénk azonnal megzavarni az üzenetünkkel, hanem úgy gondoljuk, hogy elég, ha majd később elolvassa azt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás