promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Űrlény tetemét sodorta partra a víz Ausztráliában? Senki sem tudja, hogy mi lehet a rejtélyes szörnyeteg - hátborzongató videó
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy járókelő találta meg Ausztrália partján a titokzatos maradványokat, amik akár idegen bolygóról is származhatnak.

Az ausztrál Alex Tan nemrég megejtette a szokásos reggeli sétáját a Sunshine Coaston, mikor hirtelen egészen rémisztő dologra lett figyelmes, ugyanis ott volt a parton egy kifejezetten furcsa, felkavaró kinézetű tetem, amiről elég nehéz megmondani, hogy vajon milyen állat volt valaha – éppen ezért jutott eszébe a férfinek, hogy ez akár egy földönkívüli lény maradványa is lehet.

A parton talált „szörnyeteg” szokatlanul nézett ki, hiszen a szőrtelen testén még volt hús, de a hüllőszerű koponyáján már nem volt semmi, ráadásul patkányszerű, hosszú farka volt, így tényleg nem egyszerű beazonosítani, hogy milyen lényről is van szó – az internet népe persze egyből rávágta, hogy valószínűleg ez a konkrét bizonyíték az űrlények létezésére.

Különböző szakértők is beszálltak a tippelgetésbe, így egyesek szerint egy kenguru teteme lehet, amit Alex Tan talált, de könnyen elképzelhető, hogy más, Ausztráliában őshonos állat fulladhatott vízbe, és csak hosszú idő után sodródott partra a teste, ezért néz ki ilyen szokatlanul.

Bármi is legyen az igazság, a titokzatos tetem nem hagyja nyugodni az embereket, és már annak a lehetősége is felmerült, hogy egy vízbe zuhant UFO utasa lehetett a lény, ami megpróbálta túlélni a becsapódást, de végül megfulladt.

Itt lehet megnézni Alex Tan videóját a tetemről – a következő felvétel felkavaró lehet egyeseknek, így csak az nézze meg, aki bírja gyomorral az ilyen jellegű tartalmakat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás