promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hír: megszűnik az egyik legnagyobb videómegosztó oldal az interneten, ahol órákat töltöttünk eddig hangosan nevetve
Borítókép:  Profimedia / Illusztráció
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig az egyik legkreatívabb platform volt.

10 év dicsőséges, és persze végtelenített minivideókészítés után megszűnik a Coub, amely révén olyan vicces videók készültek az interneten, amelyek magyarok millióinak retinájába is beleégtek az évek alatt, és persze mindig elő lehetett venni őket parádés illusztációként. A Coub ellentétben a Youtube-bal és más videómegosztó platformokkal korlátokat szabott nekünk, miközben végtelen kreativitást is biztosított hozzá, itt maximum 10 másodpercben tudtuk elmondani azt, vagy összevágni azt, amit szerettünk volna. Az eredmények nagyon sokszor olyan videók lettek, amelyeken milliók nevettek egyszerre.

A Coub bezárását később a platformot birtokló Komitet cég, valamint a DTF, TJ és vc.ru oldalak megerősítették - írja a 444.

A Coub sztorija még 2012-ben indult Oroszországban, Mihail Tabunov meg Anton és Igor Gladkoborodov testvérek indították el. 2020-ban már cikkeztek arról az újságok, hogy a cég forráshiányban szenved.

A platformnak amúgy az utolsó időkben is tabilan napi 3 millió látogatója volt, és majdnem megduplázta ezt a beágyzásokkal.

Sokan voltak úgy az elmúlt években, ha rossz napjuk volt, akkor felnéztek a Coubra, hogy kicsit jóbbá tegyék azt. Április elsejéig van még erre lehetőség.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás