promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fényes nappal jelentek meg a földönkívüliek Európában? Egy város megdöbbent attól, amit látott - fotó
Borítókép:  Profimedia/illusztráció (UFO-torony, Pozsony, Szlovákia) - Marijan Murat/dpa/Alamy Live News
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Azok, akik ezt látták, talán sosem felejtik el.

Az utóbbi években megnövekedtek a földönkívüli űrhajó-, UFO-észlelések szerte a világon. Ez nagyrészt a koronavírus-járványnak, illetve a nyomában elrendelt karanténkötelezettségnek is köszönhető, mivel az embereknek jóval több idejük jutott az eget pásztázni. Kanadában például 50 százalékkal több bejelentés érkezett (feltételezett) földönkívüli objektumok megjelenésére vonatkozóan ezen időszak alatt.

Másrészt az elmúlt hónapokban a NASA is egyre aktívabb lett a témát illetően, ők konkrét dokumentumokat is ígértek már ebben az évben a földönkívüli-észlelésekkel kapcsolatban.

Most Angliában, Manchesterben fotóztak le egy elképesztő furcsa égi jelenséget, amelyről sokan feltételezik, hogy földönkívüli lehet. Az esetről először a Daily Star számolt be. Az objektum narancssárga fényben ragyogott. A város több pontjáról is látták, és nagyon sok lakos kamerázta le egyidőben, így az kizárható, hogy számítógépes trükkfelvételről lenne szó.

A feltételezett UFO-észlelés amúgy fényes, szinte szikrázó napsütésben történt, megnyugtató magyarázatot egyelőre nem sikerült találni. Egyes feltételezések szerint a Nemzetközi Űrállomás volt látható rövid ideig:

Videót a fura jövevényről IDE kattintva a Manchester Evening News oldalán lehet látni.

(via FemCafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás