promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Naponta találkozik szinte ufókkal egy nő – talán azért, mert nyitott és barátságos velük
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az égbolt fotózása révén alakult ki közöttük a meghökkentő kapcsolat.

A 29 éves Lily Nova 2020-ban kezdte el az égbolt fotózását, mert valamilyen értelmes hobbira vágyott a koronavírus-járvány miatti lezárások idején. Az új hobbinak aztán nem várt „mellékhatása” is lett.

Az amerikai nő szerint szinte folyamatosan ufók látogatják, mióta elkezdte rendszeresen és tudatosan kémlelni az eget. Az első ilyen találkozásra tavalyelőtt év végén került sor, és 2021-ben lényegében már állandóvá váltak.

Lily ahhoz képest nem kápráztat el bennünket tűpontos és részletes fotókkal, de ezt persze nem is várhatjuk el tőle. Elmondása szerint elsősorban fémesen csillogó űrhajók, fekete háromszögek és más, nem „földi” módon mozgó járművek kerülnek a szeme elé.

Még azt is meg tudta figyelni, hogyan néz ki egyik-másik idegen lény. A földönkívüliek telepatikus módon vették fel vele a kapcsolatot, de azt nem tudja, hogy miért éppen őt pécézték ki – talán a hobbijának valóban köze van ehhez.

„Az első találkozásom az ufókkal nagyon intenzívre sikeredett. Kimentem egy kis friss levegőt szívni az egyik éjszaka, és azonnal be kellett hunynom a szemem, olyan erős fény áramlott a közelből. Nyilvánvalóan egy ufó volt, aztán közelebb hozzám megjelent még egy”

– elevenítette fel a nő a kissé ijesztő történteket. Háromszög alakú objektumok voltak, amelyek aztán elképesztő manővereket hajtottak végre, talán azért, hogy tudatosítsák, valóban idegenek, utána pedig eltűntek.

Lily korábban nem igazán foglalkozott a földönkívüliek kérdésével, ám ilyen élmények után már nem hagyhatta figyelmen kívül őket. Úgy gondolja, hogy nyitottan és barátságosan fordul feléjük, ezért látogatják meg gyakran.

Az egyik lény, akit látott közülük, az egy kék bőrű lány volt. Hajjal nem rendelkezett, ennek ellenére gyönyörűnek tűnt. Szűk szürke ruhát viselt, akárcsak a mögötte álló társai. Lily látott egy másik csoportot is, azoknak az idegeneknek szőke hajuk, valamint ragyogó bőrük és csillogó kék szemük volt. Minél többször találkozik velük a nő, annál kevésbé fél, de egyelőre fogalma sincs, mi lesz a különös kapcsolatfelvétel vége.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás