promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orosz-ukrán háború: szörnyű szerkezet dübörög az orosz hadsereg mögött, amely minden percben emlékeztet a legrosszabbra - videó
Borítókép:  Sergei Malgavko/TASS/Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Talán elsőre nem is gondolnád, hogy mire szolgálnak.

Csütörtök kora reggel az oroszok inváziót indítottak Ukrajnába, így hivatalosan is elkezdődött az a háború, amiben sokáig senki nem is hitt. Az ukrán határnál állomásoztatott orosz csapatokról ugyanis Putyin azt mondta, hogy csak egy gyakoralton vesznek részt.

Ám végül a legrosszabb forgatókönyv érvényesült. Csütörtök hajnalban ugyanis Putyin bejelentette a csapatok megindulását Ukrajnába, később az orosz inváziós hadsereg több irányból is benyomult Ukrajnába, a tudósítások komoly harcokról és emberveszteségekről számoltak be.

Az oroszok végül elfoglalták Csernobilt is.

Az orosz egységeket olyan járművek követik, amelyről valószínűleg még sosem hallottatok, ugyanis a katonákat és a katonai járműveket mobil krematóriumok követik a harctéren, így az elesett katonák holttesteit azonnal el tudják majd égetni.

Minderről pedig a brit védelmi minisztérium adott közlést korábban - számolt be róla a Telegraph.

Közben a lap azt is megmutatta egy Youtube-videó keretében, hogy működnek ezek az elképesztően félelmetes szerkezetek, a lapnak nyilatkozott később Ben Wallace is, a brit védelmi miniszter, aki elmondta, hogy a járművek valószínűleg arra szolgálnak, hogy az orosz háborús veszteséget elkendőzzék.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás