promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A múltban ufók szálltak le Székesfehérvár közelében? – nagyon meglepődött mindenki, amikor kiderült az igazság
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gabonakörök bizony nem hazudnak, vagy talán mégis?

Egyedül lennénk intelligens lények a világegyetemben? A tudósok többsége egyetért abban, hogy ez ki van zárva. Egyszerűen olyan nagy az univerzum, hogy valahol lennie kell hozzánk hasonlóan életnek.

Azon viszont a kutatók el szoktak mosolyodni, amikor arról olvasnak a hírekben, hogy földönkívüli lények járkálnának át hozzánk. Pedig Magyarországon is vannak UFO-észlelések, sőt, volt olyan, hogy egy híresség rögzített a kamerájával valami nagyon furcsát. Persze erre is van valami tudományos magyarázat, és nem A függetlenség napja felvezetését látjuk.

Nem olyan rég a Szkeptikus Társaság Facebook oldala vett elő egy régi felvételt, amiben egy 1992-es UFO-észlelésről van szó. Ennek elég komoly bizonyítéka is volt, mivel Székesfehérvár mellett egy hatalmas gabonakört találtak.

Mivel akkor szinte a fél ország UFO lázban égett, a hír hatalmasat ment a sajtóban, az emberek pedig elkezdték felkeresni a helyszínt, mert sokan kozmikus erőt tulajdonítottak a körnek.

Friderikusz Sándor akkori műsorába UFO-szakértőket hívtak meg, akik elképzelhetetlennek tartották, hogy a székesfehérvári gabonakört ember alkotta volna. Az egyikük míg azt is elmesélte, hogy a fotósuk fényképezőgépét megzavarta valamilyen ismeretlen erő.

Aztán a Friderikusz Show műsorában megjelent Dallos Róbert és Takács Gábor, akik elmondták, hogy az egész országot átverték, mivel ők csinálták meg a gabonakört. Na, itt fagyott meg a levegő a stúdióban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás