promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
76 év után kézbesítettek egy II. világháborús levelet - ez áll benne
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy 22 éves katona levelet írt a II. világháborúban, de csak most kézbesítették.

Johnny Gonsalves 22 éves volt, mikor az Amerikai Egyesült Államok hadseregében szolgált a II. világháborúban. A fiatal katona éppen Németországban volt a sereggel, mikor 1945. december 6-án egy levelet írt az édesanyjának, amit a címzett sosem kapott meg.

A LadBible írta meg, hogy a katona levelét 76 évvel a keltezése után sikerült kézbesíteni, de Gonsalves özvegye kapta meg.

„Drága Anya! Ma kaptam tőled egy újabb levelet, és örömmel hallom, hogy minden rendben. Ami engem illet, én jól vagyok. De az igazat megvallva az itteni étel elég silány. Vigyázz magadra, szeret és ölel fiad, Johnny.”

- áll a levélben, ami nagyon boldoggá tette a katona özvegyét, Angelina Gonsalves-t.

„Imádom. Imádom. Amikor csak arra gondolok, hogy ezek az ő szavai, el sem hiszem. Csodálatos. És úgy érzem, hogy újra itt van velem”

Johnny Gonsalves 2015-ben, 92 éves korában hunyt el. Feleségével, Angelinával 61 évig voltak házasok, és öt közös gyermekük született. Azt nem tudni, hogy Johnny levele miért késett több, mint hét évtizedet, de az özvegye nem győzött hálálkodni a futárszolgálatnak, akik elvitték hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás