promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Igazi retró telefont dob piacra a Nokia – biztosan el fogsz csábulni, hogy megvedd
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre lesz szükséged, ha már unod az okostelefonodat.

Még nem hivatalos, de már rengeteg információ szivárgott ki arról, hogy Nokia egy kis ráncfelvarrást csinál a „kihajthatós” 2760-as típusnak. A Leet a GSMArena cikkére hivatkozva arról számolt be, hogy a Nokia tökéletes modern mása lesz a 14-15 évvel ezelőtti készüléknek. Külsőre sem fog elütni a 2720 Flip kagyló formájától, sőt, tudásban sem lesz sokkal jobb.

A Nokia nagyon jól megtalálta a piaci rést, hogy nekik butatelefont is kell gyártaniuk. Lehet meglepő, de elég sokan szoktak ilyet vásárolni a drága készülékük mellé, szóval nem „boomer” telefonokról van szó.

A készülékek fő erőssége, hogy nincsenek rajta felesleges vackok, szóval akár egy hétig is tudjátok úgy használni, hogy nem kell a töltőhöz nyúlni.

A Nokia 2760 Flip 4G néven készülő telefon régi jó Nokiához hűen nagyon sokáig, elvileg 6,8 órás beszélgetési ideig, vagy 14 napig fogja bírni egyetlen töltéssel, köszönhetően az 1450 mAh-s akkumulátorának.

A lap arról is beszámolt, hogy mobilon a Kai OS legfrissebb verziója fog futni, ami azt jelenti, hogy egy csomó hasznos funkció is lesz majd benne – mint az e-mail, a Bluetooth, multimédiás üzenetküldő, ébresztőóra és még sok más.

Az áráról még nem sok mindent tudni, de mivel retró készülékről beszélünk, így nem kell majd mélyen a zsebünkbe nyúlnunk.

Aki egy kis Nokiás múltidézésre vágyik, az vesse bele magát a lenti videónkba.

A másik videóban pedig azt nézhetitek meg, hogyan működött a Nokia 2720-as modellje

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás