promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Élet a Marson, fotón volt elrejtve a titkos jel, amit egy úgynevezett UFO-szakértő szúrt ki?
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszúrtak valamit, amiről azt állítják, hogy bizonyíték lehet.

A NASA posztolt új felvételeket a Mars felszínéről, naná, hogy több ezren azonnal rávetették magukat a fényképekre, hogy találjanak rajtuk valami olyat, ami bizonyíthatja esetleg, hogy "valakik" bizony éltek, vagy éppen élhetnek a vörös bolygón.

A Perseverance, a NASA marsjáró robotja a híres Jezero-kráterről készített képeket, amely a feltételezések szerint egy tó lehetett több milliárd évvel ezelőtt.

Sokak szerint az egykori tó területén valamiféle fehér háromszög van, amely bizony-bizonyíték az űrlények létezésére, ez a rejtélyes fehér háromszög pedig szinte kiviláglik a képen, mintha valaki jelezni szeretne ezzel nekünk. Azonban nemcsak "UFO-szakértők" vetették magukat rá a képekre, hanem trollok is, akik szerint az bizony nem más, mint az egyik NASA-alkalmazott ottfelejtett kurzorja.

Amúgy...

A NASA kisbusz méretű robotja, a Preservance több mint hat hónapja teljesít küldetést a vörös bolygó, a Mars felszínén. A történelmi projekt során pedig már eddig is számtalan értékes adatot gyűjtött a kutatók számára. Még hangfelvételt is küldött a szakértők számára.

Így néz ki a híres Jezero-kráter:

A Mars böngészése, és olyan formák utáni keresése, amelyek hasonlíthatnak valmi egykor élthez, vagy éppen maga az élő anyag, nem újkeletű. A NASA által az internetre feltöltött fotókkel sokszor eljátszanak,

íme egy erősebb válogatás a talált dolgokból:

(via Index)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás