promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nincs több titok! Brutálisan lelepleződött a brit királyi család - ezt sosem szerették volna a nyilvánosság elé tárni
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Földönkívüliek, ufók, repülő csészealjak.

Egy most megjelent könyv kendőzetlenül beszél a brit királyi család földönkívüliekhez kötődő attitűdjéről, főleg a nemrégiben elhunyt Fülöp herceg repülő csészealjak iránti szenvedélyéről van mondanivalója. Az alkotás egyenesen azt állítja, hogy Fülöp herceg titkos megfigyelőklubot alapított,

a titkos kulcsszó pedig nem véletlen, hiszen a herceg nagyon nem szerette volna, ha fura hobbijáról értesül a széles nyilvánosság - írja az Express.

Fülöp herceg előfizetője volt különféle UFO-észlelésekkel kapcsolatos magazinoknak, tanulmányozta a földönkívüliekkel foglalkozó katonai jelentéseket is, sőt, rengeteg földönkívüliekkel kapcsolatos könyve is volt. A herceg még titokban Peter Horsleyt, a Királyi Légierő egykori parancsnokát is több ízben megkérte, hogy szerezzen be neki bizalmas iratokat paranormális jelenségekről. Peter Horlsley a lap értesülései szerint amúgy Fülöp titkos körének tagja volt, és osztozott a herceg szenvedélyében.

Horsley igazi földönkívüliészlelőhub-ként viselkedhetett, hiszen Fülöp herceghez a Buckingham-palotába elvitt rengeteg olyan embert, akik találkozhattak már ufókkal.

A könyv arról is megemlékezik, hogy Fülöp herceg a Loch Ness-i szörny titkát is ki szerette volna kideríteni. A brit királyi család számos tagja nyíltan sosem vállalta ezen témák iránti elhivatottságát, mivel féltek, hogy nevetség tárgyává lesznek.

A brit királyi család titkaival foglalkozó könyv, a Secret Royals: Spying and the Crown, from Victoria to Diana című alkotás 2021 októberében jelent meg, az Amazonon elérhető.

Még több érdekesség is érdekel a királyi család háza tájáról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás