promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális tévedés: UFO-nak hittek egy adag ürüléket - fotó
Borítókép:  Profimedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Földönkívülit kiáltott egy férfi, majd elmondták neki, hogy az csak egy adag ürülék. Íme a fotó a totális tévedésről.

Ritkán történik ekkora baklövés az internet sűrűjében, de most itt egy jó példa, hogy egy fura képre gyakran sokkal földhözragadtabb megfejtések is vannak, minthogy azonnal elmenjünk olyan szélsőségbe, hogy UFO-kat fedezzünk fel random módon.

A 24.hu írta meg a brit Metro bulvároldal cikke alapján, hogy egy férfi madárürülékről töltött fel képet egy fórumra, mondván, hogy földönkívüliekre bukkant a Google Maps egyik felvételén. A fotón azonban nem egy földönkívüli csészealj szerepelt,

csupán egy földi madár ürüléke, csak furcsán absztrakt módon tálalva. Erre pedig szinte azonnal fel is hívták a felfedezését nagy elánnal közlő férfi figyelmét.

Persze nem ez az első, és nem is az utolsó olyan eset, hogy valaki a Google Maps szolgáltatást bújva érdekességeket vél felfedezni. Sokszor az észlelők felhőket látnak földönkívüli járműveknek. Ilyen azonban még nem történt, hogy a kamerán ülő piszok, madárürülék űzne játékot velünk és a vékony zsinóron lógó hitünkkel.

Íme a felvétel, amelyen akár a Star Trekből ismert Enterprise csillaghajó is szerepelhetne első blikkre, ha nem lenne egy madár végterméke:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás