promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató: 6 év múlva kihal az emberiség – állítja egy jövőutazó
Borítókép:  ProfiMedia
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyedül jár-kel Valencia üres utcáin a 2027-ben rekedt srác.

A TikTokon bukkant fel egy Javier nevű spanyol srác, aki azt állítja, hogy a jövőben rekedt, és 2027-ben már csak ő az egyedüli élő ember az egyébként 800 ezres lélekszámú Valenciában. Segítséget kér, hogy visszatérhessen 2021-be. Pedig a jelenben sem fenékig tejfel az élet, valljuk be.

Javier nemcsak nagyszájúskodik, hanem kiváló minőségű videókat töltöget fel a megosztó oldalra, és ezeken valóban egyedül sétálgat a teljesen kihalt utcákon. Elektromosság és internet viszont van, így képes kapcsolatba kerülni velünk.

A spanyol srác azt állítja, hogy kórházba került, és a felébredésekor döbbent rá arra, hogy 2027-ben van. Február 13-án töltötte fel az első anyagát, és ma már közel másfél millió követője van. Segíteni egyelőre senki sem tudott neki.

Javier így ki-be járkál az üres boltokba, éttermekbe, legutóbb pedig egy óvóhelyre is lemerészkedett. Zajt hallott, de végül nem talált ott senkit. Az a hely egyébként nem különösebben titokzatos, a valenciaiak ismerhetik, hiszen még a spanyol polgárháború idején épült, nem sokkal a II. világháború előtt.

Fotó: TikTok@unicosobreviviente

A kommentelők természetesen rengeteg kéretlen tanáccsal látják el fajunk egyedüli túlélőjét, ilyen tippeket adva neki a visszatérésre:

„Próbáld a liftet.”

„Menj vissza a kórházba, aludj el, és 2021-ben fogsz felébredni.”

Bár sokan pánikolnak, hogy tényleg a végzetéhez közeledik az emberiség, alighanem annak a kommentelőnek van igaza, aki a következőt írta:

„ Ez valószínűleg egy kiterjesztett valóság-játék lehet, de attól függetlenül nagyon menő!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás