promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűzben izzó földönkívüli űrhajót láttak lezuhanni? - videó
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az UFO-vadászok izgatottan kaptak rá egy elképesztő felvételre, hiszen egy tűzben izzó korong vágtatott át az égen. De miről van szó? Videó.

Az UFO-vadászok izgatottan kaptak rá egy elképesztő felvételre, amelyen tényleg úgy tűnik, mintha egy idegen eredetű, repülő csészealj zuhanna a föld felé. A szokatlan égi jelenség még december 27-én történt az Egyesült Államokban, akkor a Twitteren több üzenetben is hírt adtak az állítólagos űrlényről – írja az Express.

A videó mellékeként többen arról számoltak be, hogy olyan volt a látvány, mintha egy repülő objektum hirtelen kigyulladt volna, így válva láthatóvá.

A felvételeket amúgy már több millióan látták, a legtöbben pedig értetlenül állnak az események előtt. Scott Waring, az egyik leghíresebb amerikai UFO-kutató egyenesen azt állítja, hogy a repülő a virginiai űrlénybázisra igyekezett, csak közben történt egy kis probléma, így nem sikerült megőriznie az inkognitóját.

A csillagászok viszont azt mondják, hogy ez bizony egy tűzgömb volt. Igen látványos égi mutatvány volt, de az idegenekenek ehhez semmi közük nincs. 

Döntsétek el ti, íme a felvétel, amelyek egészen közelről is megmutatja "tüzes angyalunkat":

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás