promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Két UFO jelent meg Hawaii felett, kitört a pánik – videó
Borítókép:  Illusztráció / via nippon.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Félelmetes jelenségre lettek figyelmesek Hawaiin, mikor két ismeretlen repülő objektum jelent meg az égen, amikről még a katonaság sem tudta megmondani, hogy honnan jöttek.

Úgy látszik, hogy 2020 után az idei év is tartogat számunkra pár meglepetést, ugyanis nemrég nagyon megijedtek Hawaii lakosai, mikor este állítólag egy telefonpózna nagyságú, furcsa, csendes, kéken világító UFO törte meg az éjszaka nyugalmát. Mondani sem kell, hogy nem kis pánikot okozott az emberekben a látvány, és ezt tovább tetézte, mikor utána egy hasonló, fehér objektum is feltűnt az égen.

Voltak, akik kíváncsiságból kocsival követték a gyorsan mozgó UFO-kat, egészen addig, míg az egyik belecsapódott az óceánba, a másik pedig eltűnt egy hegy mögött. Többen is értesítették a hatóságokat, de titokzatos módon még a katonaság sem tudta azonosítani a repülő tárgyakat.

Azóta is rejtély fedi a dolgot, hiszen senki sem tudott választ adni a félelmetes jelenségre, de egyesek szerint szinte biztos, hogy űrlényekről van szó, az emberek pedig egészen nyugtalanok emiatt. Az esetről több videó is készült, amikből itt lehet megnézni egy összeállítást, és a felvételek alapján nagyon nehéz megmondani, hogy valójában mit is láthatunk rajta – hiszen akár egy elszabadult karácsonyi dekoráció is lehet, ha ez megnyugtat minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás