promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Akár az autódban is elvégzik a koronavírus-tesztet Budapesten
Borítókép:  Portfolio
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hatékony és gyors megoldással oldják meg a koronavírus teszt elvégzését Budapest több pontján. Az autós PCR-tesztelés kényelmes, és a regisztráció is rendkívül könnyű. 

Egyre többen mutatnak koronavírusra utaló tüneteket, azonban kevesen szánják el magukat a tesztelésre, pedig rendkívül fontos lenne. Sokan nem akarnak kimozdulni, vagy sorban állni. Erre ad megoldást az autós PCR-tesztelés, mely egy otthoni regisztrációt követően kényelmesen és gyorsan kivitelezhető. 

A Budapest több pontján is megtalálható állomásokon úgy végeznek tesztet, hogy neked ki sem kell mozdulnod az autódból, de hogyan is történik?!

1. Regisztráció: fontos, hogy a helyszínen csak előzetes regisztrációval tudod igénybe venni a szolgáltatást, ezért érkezés előtt töltsd ki online kérdőívet és foglalj időpontot!

2. Helyszínre érkezés előtti tennivalók: a teszt napján a mintavételt megelőző 4 órában nem szavad enni, inni, dohányozni, illetve fogat mosni sem! Ezek az intézkedések biztosítják a koronavírus tesztelés eredményességét.

3. Érkezés: regisztráció után, a kiválasztott idősávban hajts autóval a tesztelőállomáshoz. A helyszínre csak személygépjárművel, vagy minibusszal lehetséges az érkezés, illetve egyszerre maximum 5 személy tartózkodhat a gépjárműben!

4. Kövesd a helyszíni utasításokat: a szolgáltató kéri a teszállomásra látogató autósokat, hogy fokozott figyelemmel kövessék a helyszíni stáb és a kihelyezett táblák utasításait!

5. Mintavétel menete: a mintavétel a garatnyálkahártyából történő levétellel történik. A mintavételt szakképzett klinikai dolgozók végzik.

6. Koronavírus teszt eredménye: az eredményt akár már másnap a megadott e-mail címre továbbítják. 

További részleteket ide kattintva találtok, illetve az árazást is a weboldalon tudjátok végignézni!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás