promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felújított változatot kap a Need for Speed: Hot Pursuit
Borítókép:  EA
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Electronic Arts úgy döntött, hogy megérett a ráncfelvarrásra a Hot Pursuit.

Sokan lehet csalódottak lesznek, mert azt hiszik az 1998-as Hot Pursuitról van szó. Hát nem arról, és nem is a 2002-es Need for Speed: Hot Pursuit 2-ről. Az EA úgy döntött, hogy a 2010-es változat kap egy frissített változatot.

A játékot a Burnout széria fejlesztője, a Criterion Games készítette. Volt egy alap kiadása, és egy limitált is, ahol jóval több autót érhettünk el. Szám szerint ez volt a széria tizenhatodik része.

Bármennyi autós játék kerülhet a piacra, de tagadhatatlan, hogy a Need For Speed lesz közülük a legmeghatározóbb. Őt behozni már nem lehet, mert akkora történelme van, ami másoknak sosem lesz. Nagy kár, hogy a széria fénye kicsit megkopott, mert voltak hullámvölgyek, de a Hot Pursuittel mindenki elégedett volt, még a kritikusok is, szóval megéri neki egy új változatot adni.

Senki sem fog kimaradni a mókából, mert a Remastered változat megjelenik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is.

Több információ egyelőre nincs, csak annyi, hogy a játék még idén debütálni fog. Addig lehet nosztalgiázni a 2010-es verzióval.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás