promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gerbeaud-napellenző készítőjének megoldásai a tavasz okozta problémákra
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mivel a koronavírus-járvány miatt a megszokottnál több időt töltünk otthon, így nagyobb problémát okozhat a melegebb idő és a bogarak megjelenése. Horváth Norberttel, a Gerbeaud napellenző készítőjével, a Vesta Home és Vesta Outdoor brand tulajdonosával beszélgettünk a tavasz okozta problémák lehetséges megoldásairól, a lehetőségekről széles tárházáról.


 

– Kezdjük egy, a jelenlegi helyzetben fontos kérdéssel. A koronavírus-járvány idejére milyen újításokat, változtatásokat vezettek be?
– Mint mindenki másnak nekünk is a biztonság a legfontosabb. A maszk és kesztyű használata alapvető a kollégáimnál, de a felméréseket is úgy időzítjük, hogy a család egyetlen tagja legyen otthon.

– A jelenlegi időszakban az átlagosnál több időt töltünk lakásunkban, házunkban. Ebből adódóan a melegebb idő és a bogarak megjelenése a megszokottnál is nagyobb problémát okozhat. Miként lehet ezeket a kérdéseket gyorsan és a legbiztonságosabban megoldani?
– Eddig is fontos volt, hogy a teraszunk, a gyerekeink játszótere, medencéje biztonsággal használható legyen. Tudjuk, hogy az UV-sugárzás a felnőttekre is káros lehet, de ez a gyerekeinkre hatványozottan igaz! Most, hogy az időnk nagy részét otthon kell töltenünk, jobban ki vagyunk éhezve a szabad levegőn végzett tevékenységekre. Ezért kitaláltuk az érintkezésmentes helyszíni felmérést, illetve második körben a termékek telepítését is így végzik kollégáink. A kollégánk előre egyeztetett időpontban megérkezik, s maszkban, kesztyűben pontosítja a méreteket, a színeket a család valamely tagjával. A telepítést is hasonlóan végezzük, így akár már egy-másfél hét alatt elkészül a termék és a teraszunk, vagy a játszótér használható egész nap – a textiljeink ugyanis 95 százalékos UV-védelmet biztosítanak. 

– Triviális kérdésnek tűnhet, de a bogarak elleni védelmet hogyan és mennyi idő alatt oldjátok meg?
– Bár klasszikus nevén szúnyoghálónak hívjuk, a védelem sokkal inkább a poloskák, pókok, és egyéb rovarok ellen szükséges. Mivel lassan újra jön a nyitott ablakok időszaka, ezért fontos lesz a megfelelő rovarháló kiválasztása. Minden ablakra és teraszajtóra más és más megoldás a megfelelő, de ennek pontosítását egy helyszíni tanácsadással nagyon hamar rövidre zárjuk, és szintén egy-másfél hét alatt felkerülnek a megfelelő hálók. 

– Sokan talán azért nem hívnak szakembert az otthonukba mert félnek a magas kiszállási költségtől. Erre is van megoldásotok?
– Természetesen. Telefonon és emailen keresztül elérhetők vagyunk, így el lehet intézni a gyors ajánlatkérést. Ez ráadásul elősegíti a rendelés folyamatát, egyúttal kollégáim segítenek a legjobb ár-érték arányú megoldás kiválasztásában.

– Milyen információk szükségesek számotokra?
– Érdemes az árnyékolandó területről egy-két fotót küldeni, ahogy jól jön egy körülbelüli adat a szélességről és magassáról. Ezzel már tudunk dolgozni. Azt még érdemes jelezni az az, hogy milyen elképzelésekkel rendelkezik. Ebben bármilyen korábban látott kép vagy akár a referenciáink is segíthetnek. Szúnyogháló esetében a megadott szélesség és magasság alapján már egészen pontos árat tudunk adni. Ezek után a felmérésen már a textil választása, illetve a pontos gyártási méreteket tisztázzuk.

– Az árról, mint érzékeny területről érdemes szót ejteni. A textileitek közt nagy árkülönbség van?
– Nem. Úgy válogattuk össze a textilek nagy részét, hogy több tucat mintából lehet válogatni, amik azonban mind egy árban vannak. Így az ember büntetlenül szabadjára engedheti képzeletét, kreativitását.

– Magánszemélyek mellett a cégeket, vállalatokat is segíteni tudjátok. Hogyan?
Szállodáknak és vendéglátó helyek esetében nagy előny jelent, hogy most a vendégek zavarása nélkül tudjuk felújítani szobákat, teraszokat. Utóbbi terület fontos, hiszen sok elemzőtől olvastuk, halottuk, hogy amelyik vendéglátó nagyobb terasszal készül, azoknak a forgalma a korlátozás végeztével nagyon nagyot nő majd. Az emberek ugyanis, amint tehetik, a napos, jó hangulatú, szabadságot adó helyeket fogják keresni.

forrás: vestahome.hu

– Mik a leggyakrabban felmerülő kérdések, problémák? S ezekre milyen válaszaitok vannak?
Ha a mostani időszakot vesszük figyelembe, akkor egyértelműen az érintkezésmentes eladást említeném. Ha  az általános jellegű kérdéseket veszem figyelembe, akkor az első kérdés, kérés mindig az, hogy a termék legyen teljesen vízálló, de bírja a szelet. Ilyen nincs,vagy egyik vagy másik a megoldható. A kettő együtt nem! Szintén felmerül: mi van akkro, ha nagy szél lesz? Erre ajánljuk a szélérzékelőket, amik automatikusan behúzzák a szerkezetet erősebb légmozgás esetén.

– Melyek a legnépszerűbb termékeitek?
Ez mindig szezonális, de márciustól, októberig a napellenzők, napvitorlák, szúnyoghálók, zsaluziák. Ősztől a függönyök, tapéták és a különböző belső árnyékolások, díszpárnák, ágytakarók. De szerencsések vagyunk mert rengeteg belsőépítész, lakberendező és kivitelező a partnerünk így eléggé kiegyenlített az év.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás