Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szárnyalnak a Dragon Ball Z: Kakarot eladásai

Szárnyalnak a Dragon Ball Z: Kakarot eladásai

Tech & Tudomány

Szárnyalnak a Dragon Ball Z: Kakarot eladásai

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 10:50

Látszik, hogy még mindig a világ egyik legfelkapottabb fracnhiseáról beszélünk.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy még a Dragon Ball Super széria is nagyon ment a rajongók körében, és a frissen kiadott Kakarot nevezetű játék is őrületes eladásokat produkál. Igazából ez annak is köszönhető, mert a Dragon Ball Z univerzumába megyünk vissza, ami a csúcsot jelentette a legtöbb fan számára.

A Dragon Ball Z: Kakarot egy külső nézetes akció-RPG, amiben a fejlesztők igen csak nagy hangsúlyt fektettek a történetre, tehát rengeteg titok derül ki a játékban Dragon Ball Z világáról. Mondhatjuk úgy is, hogy ez az animációs széria rendezői változata.

A készítők büszkék rá, hogy teljesen sikerült hűnek maradniuk az akkori sorozathoz, és valószínűleg pont ebben is rejlik a játék sikere. A Kakarot közel egy hónapja, 2020. január 17-én debütált PS4-en, Xbox One-on, és természetesen PC-n. A Bandai Namco Games bejelentette, hogy minden előzetes várakozást felülmúlt a játék, és alig pár hét alatt 1,5 millió példányt tudtak eladni belőle.

A csúcstartó persze a Dragon Ball FighterZ, amiből egyetlen hét alatt 2 millió talált gazdára. Úgy néz az RPG-stílus nagyon nem ijesztette el a játékosokat.

Borítókép: CyberConnect 2