promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan a top 10 legszexibb férfi a Földön!
Borítókép:  David Livingston / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Természetesen az egésznek az alapja egy brit kutatás.

Dr. Julian Da Silva egy brit orvos, aki egy londoni arcsebészeti központot vezet. Úgy döntött, hogy illene most már tudományosan is megvizsgálni a jóképűséget. Mivel ő ehhez ért, így nem lehet érte szidni, hogy éppen nem a Vuhan-vírus ellenszerének kikísérletezésével, vagy valamilyen rákkutatási projekttel van elfoglalva.

Az ő szakterülete az arc, így szó szerint megvizsgálta, hogy ki mekkora arc. Tudjuk srácok, ha híresek lennétek, akkor 100 százalékos aránnyal ti virítanátok az első helyen, és nem ez a sok közepesen jóképű, hát kimondhatjuk, hogy színész, mert a top 10-ben ezen kívül egy ex-focista, és egy rapper került be.

Azt már le is leplezem, hogy a rapper, az Kanye West. Lehet azért néztem ekkorát, mert eleve taszít a kisugárzása, és lányok, ha elmennétek vele randizni, nehéz lenne belőle két értelmes szót kicsikarni. A kutatás persze nem ezt vizsgálta, de hogy ő jóképű legyen? Ez meg fog érni egy körkérdést a lány barátaim körében.

Da Silva és a csapat vizsgálta az orrot, az ajkat, az állat, az állkapcsot, de még a szemet és a szemöldököt is, szóval az most nem volt benne a pakliban, hogy kinek milyen jó teste van. A haj is kimaradt, de ahogy az Illés is megmondta:

„Az ész a fontos, nem a haj.”

Most már leleplezzük le, hogy a tudomány szerint ki a leghelyesebb férfi a bolygónkon, és ez nem más, mint Robert Pattinson. Néhányan éljeneznek, néhányan elégedetlenek, de a tudomány szerint ő. Dr. Julian Da Silva elmondta, hogy a rosszabb értékeket Pattinson az ajkának köszönheti, amik nem elég laposak és elég vékonyak. Ettől függetlenül nyugalom csajok, ha nem ő, akkor fogtok még találni ínyetekre valót a top 10-ben.

A top 10 leghelyesebb pasi:

  1. Robert Pattinson – 92,15%
  2. Henry Cavill – 91,64%
  3. Bradley Cooper – 91,08%
  4. Brad Pitt – 90,51%
  5. George Clooney – 89,91%
  6. Hugh Jackman – 89,64%
  7. David Beckham – 88,96%
  8. Idris Elba – 88,01%
  9. Kanye West – 87,94%
  10. Ryan Gosling – 87,48%
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás