promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mutatjuk Sindel kivégzéseit a Mortal Kombat 11-ben
Borítókép:  MK11 offical
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sindel karakterére nem kell sokat várni, mivel november 26-án már érkezik.

A Mortal Kombat 11 Kombat Packje egy kis újítást vitt a világ egyik legjobb verekedős játékába, ami elsőre szokatlannak tűnhetett, de hát ki kell mondanunk, hogy egyszerre zseniális, és vicces az egész.

Legutóbb Arnold Schwarzenegger T-800-asa érkezett meg, előtte pedig olyan klasszikus karaktereket kaptunk, mint Shang Tsung vagy Nightwolf. A legtöbben persze a Terminátorra voltak kíváncsiak, aki zseniális kivégzéseket kapott.

 

Nemsokára friss karakterrel bővül a csomag, mivel érkezik Sindel, akivel levisíthatjuk az emberek fejét, de ahogy majd látjátok, a haja is elég gyilkos lesz. Őt persze nem övezi túl nagy érdeklődés, de hát a rajongók tudják, hogy a Mortal Kombat egyik kultikus karakteréről beszélünk.

Sindelt, ahogy fent is említettem, november 26-án kapják meg a gamerek, persze még csak azok, akik megvették a Kombat Packet. Aki külön akarja betenni a gyűjteményébe, annak december 3-áig kell várnia, na meg 6 kemény dollárt kicsengetnie.

Utána még két karakter csatlakozik az MK11-hez, de ők már csak 2020-ban. Őket azonban nagyon várja mindenki, mivel az egyikük Joker, a másik pedig Spawn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás