Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nem csillapodott a lelkesedés a Call of Duty Mobile iránt

Nem csillapodott a lelkesedés a Call of Duty Mobile iránt

Tech & Tudomány

Nem csillapodott a lelkesedés a Call of Duty Mobile iránt

Tech & Tudomány

Toronicza Péter 21:37

A történelemben csak egy játék tudta megelőzni.

Egyre népszerűbbek az okostelefonos játékok, és egyes gamerek már az FPS-eket is kiválóan tudják nyüstölni ezeken az eszközökön. Akik nem tudnak elszakadni a billentyűzettől vagy az egértől, azoknak a Tencent kifejlesztett egy emulátort, amivel a Call of Duty: Mobile PC-n is játszható. Lehet minimálisan ez is benne van, hogy a játék szép számokat produkál, de hát inkább a franchise az, amiért rajonganak a játékosok.

A játékhoz az iOS-es és Androidos felhasználók is ingyenesen hozzájuthattak, és egy hét alatt 100 millióan töltötték le. A lövöldözős játékok közül a PlayerUnknown's Battlegrounds okostelefonos változata volt a csúcstartó, amit egy hét alatt 26,3 millióan töltöttek le. A Pokémon Go is csak 85,6 milliós letöltést hozott ennyi idő alatt.

A lelkesedés mindig az elején a legnagyobb, de egy hónap elteltével a Call of Duty Mobile a második legnagyobb érdeklődést kiváltó mobilos játék lett. Jelenleg 148 millióan töltötték le, ami igen csak szép szám. A CoD egyedül a Pokémon Go-t nem tudta legyűrni, de hát az olyan szinten tartotta magát, hogy egymilliárdnál több alkalommal töltötték le a karrierje során.

A lövöldözős játékok közül a PlayerUnknown's Battlegrounds tudott 61 millió letöltést hozni egy hónap alatt, de hát ez a közelébe sem ér a CoD-nak.

Borítókép: CoD offical