promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkapta végső előzetesét a Need for Speed: Heat
Borítókép:  EA
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a megjelenés, így az utolsó felvezetéssel hangolnak minket az alkotók.

Továbbra is a Need for Speed a legmeghatározóbb játék a piacon, és fura ezt leírni, de már a 21-ik részét kapja meg a széria. A Heat Miami-re hajazó Palm Citybe visz el minket, és a készítők ügyeltek arra, hogy mindenki megtalálja a játékban azt, amiért anno szerette. Lesznek küldetések, utcai versenyek, tuningolás, na meg a rendőrök is a sarkunkban fognak lihegni.

A játékot már tesztelhette pár elismertebb gamer, és jelenleg nem nagyon szólta le senki. Úgy néz ki, hogy a játékmenet és a fizika is rendben van, és a régi elemeket átemelve remélhetőleg egy nagyszerű NFS részt fogunk kapni. A Heat nem nagyon volt hypeolva, de gondolom most az a stratégia, hogy ha tökéletes a játék, akkor az már bőven elég reklám.

A verdék számára sem lesz panasz, mivel a fejlesztők 127 autót tettek a Heatbe – 33 gyártótól. Mindenki megnyugodhat, mivel visszatér a Ferrari is.

A játék hivatalosan november 8-án lát napvilágot, és szokás szerint minden komolyabb platformra megjelenik, vagyis PC-re, Xbox One-ra, és PlayStation 4-re.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás