promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színt visz a szürkeségbe a Guess őszi-téli órakollekciója
Borítókép:  guesswatches.com
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Guess őszi-téli órakollekciója. Klasszikus mégis egyedi darabok készültek.

Már javában benne vagyunk az őszben, s közeleg a tél. Ez azt jelenti, hogy a nap előbb megy le, több időt töltünk sötétben. A Guess őszi-téli órakollekciója azonban egy kis színt visz a komorságba. Felpezsdíti az életet.

A legújabb férfi és női Guess-karórák megőrizték klasszikus jellegzetességeiket, ugyanakkor a domináló arany és fekete színek, illetve a kristályok üde színfoltként jelennek meg a szürke hétköznapokban. Az egyszerű, mégis dizájnos kialakítás letisztult eleganciát kölcsönöz.

A Guess és a Get In Touch Alapítvány az ünnepekre és az ajándékozásra is kiemelt figyelmet fordít. Erre mutat rá az a lépés is, hogy az órák bevételéből keletkező összeg egy részét az alapítvány kapja. 

Érdemes jelezni, ebben az évben is elérhető a Sparkling Pink óra, amely a Get In Touch Alapítvány színeit viseli. A Time to Give darab – amelyet Kelsey Montague terezett – pedig arra hivatott, hogy a Pencils of Promise alapítványt segítse. Ezen óra bevételének húsz százaléka hátrányos helyzetű gyermekek tanulását segíti.

(StyleMagazin)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás