promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új játék érkezik Duke Nukem 3D grafikával
Borítókép:  3D Realms
Tech & Tudomány
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Igazi retró FPS-t kapnak a gamerek.

Ma már minden működik, ami retró, és egy régi grafika nem fogja elijeszteni a játékosokat. Hát még akkor, ha a klasszikus Duke Nukem 3D motorjáról van szó. A Voidpoint fejlesztőcsapata döntött úgy, hogy leporolja a Build motort, amin azért egy kicsit csavartak a modern elvárásoknak megfelelően, de a pixelek rajongói így sem fognak csalódni.

A játék annyira jól sikerült, hogy a 3D Realms az 1C Companyval karöltve ki is fogja adni azt. Lesz sok pálya, mindennel interakcióba léphetünk majd, felderíthetünk számtalan titkos helyet és poént, valamint ezek mellé rengeteg fegyvert kapunk. A grafika old school, de a játék fizikája azért valamelyest modernizálva van.

A játék Ion Maiden néven futott, de az Iron Maiden zenekar jelezte, hogy a névhasonlóság sok embert megtéveszthet, így a srácok meg is változtatták azt Ion Fury-ra a jogi bökkenők miatt.

Az FPS először PC-re érkezik meg augusztus 15-én, majd ezt követi hamarosan a konzolos megjelenés. Mindenki retró lövöldözhet a jövőben, mivel Xbox One-ra, PlayStation 4-re, valamint Nintendo Switch-re is kiadják.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás